نتایج از شماره 1 تا 7 از مجموع 7
  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    مرداد ۱۳۸۹
    چندمین عضو سایت
    504امین
    عنوان کاربر
    کاربر عادی
    میانگین پست در روز
    0.97
    محل سکونت
    همه جای ایران سرای من است
    ارسال
    1,412
    تشکر
    374
    تشکر شده 2,016 بار در 780 ارسال

    طرز تهیه چیزبرگر لذیذ

    سلام علیکم و رحمت الله و برکاته!

    خب از اون جایی که خانوادم رفتن عتبات عالیات و من تنهام، و علاقه ای به نیمرو و املت و سایر مشتقات تخم مرغ ندارم، و الان هم توی حس آشپزی هستم، براتون دستور پخت چیز برگر رو قرار میدم، کاملاً هم تست شده و با لذت خورده شده

    برای تهیه چیزبرگر خانگی، هم می تونید همبرگر رو توی خونه تهیه کنید، هم اینکه اگه مارک خوبی می شناسید، همبرگر آماده طبخ رو تهیه کنید و در منزل فقط سرخش کنید.
    مواد لازم جهت تهیه چیزبرگر با قارچ :
    گوشت چرخ کرده
    نمک
    پودر سیر ( در صورت تمایل)
    پیاز
    پودر همبرگر
    پنیر ورقه ای
    نان گرد (ترجیحاً نان های لطیف مانند نان آوران!)

    مواد مکمل داخل ساندویچ :
    کاهو خرد شده
    خیارشور
    گوجه فرنگی ( در صورت تمایل )
    سس ( هزار جزیره یا فرانسوی)
    قارچ ( در صورت تمایل)
    لیموی تازه ( در صورت تمایل )
    طرز تهیه :
    ابتدا باید همبرگر را درست کنیم. گوشت چرخ کرده و پیاز و پودر سیر و پودر همبرگر را با هم حسابی مخلوط می کنیم و چنگ می زنیم. سپس روی سینی پهن کرده و کاسه ای روی آن می گذاریم و به صورت گرد برش می دهیم. قطر آن تقریباً دو تا سه میلیمتر باشد. این را کنار می گذاریم.
    قبل از اینکه سرخ کنیم، باید مقدمات رو آماده کنیم.
    اول کاهو و خیارشور و گوجه رو خرد می کنیم. کاهو رو با سس های مورد علاقه مخلوط می کنیم و در صورت تمایل روی آن لیموی تازه می چلانیم. نان رو برش می دیم و خمیر اضافه اش رو بیرون میاریم.

    سرخ کردن قارچ :
    برای سرخ کردن قارچ، همان ماهیتابه ای که قراره گوشتها رو سرخ کنیم رو ابتدا داغ می کنیم، روغن می ریزیم، داغ که شد، قارچهای ورقه شده رو سرخ می کنیم.
    نکته مهم:
    حرارت رو زیاد می کنیم تا قارچها با حرارت بالا سرخ شوند. وگرنه آب می اندازند. ( مواظب باشید نسوزند!!)

    به دیواره های نان گرد، سس می زنیم و مقداری از کاهو و خیارشور و قارچ می ریزیم.
    در این مرحله نوبت همبرگرهاست. با شعله کم سرخشان می کنیم تا مغزپخت شوند. چند بار هم آنها را زیر و رو می کنیم. وقتی کاملاً سرخ شدند، پنیر ورقه ای را به مدت سه ثانیه توی ماهیتابه می اندازیم. ( در قسمت بدون روغن) دقت کنید که بیشتر از این نباشد. اینجا باید سرعت عمل به خرج دهیم.

    همبرگر را درون نان گذاشته و خیلی سریع پنیر ورقه ای را روی آن می گذاریم.
    نکته مهم :
    اگر فکر می کنید ممکن است نتوانید با سرعت پنیر را از روی حرارت بردارید، بهتر است اصلا آن را توی ماهیتابه نیندازید. چون به سرعت آب می شود. پس می توانید زمانی که همبرگر داغ را درون نان گذاشتید، پنیر را ( بدون حرارت دادن) روی همبرگر گذاشته تا با حرارت خود همبرگر آب شود.
    سپس در صورت تمایل دوباره روی پنیر، قارچ سرخ شده و خیارشور و گوجه و کاهو سس دار بریزید.

    نوش جان ؛ گوارای وجود !
    پی نوشت :
    از اونجایی که ما خیلی دموکراتیم و به نظرات دیگران بسیار اهمیت می دیم، وقتی کامنت ها رو خوندیم، دیدیم پیشنهاد « خانم شعمدانی» خیلی خوبه.گفتیم اینجا بذاریم تا شما هم به این روش درست کنید. به این صورت که وقتی یک طرف همبرگر سرخ شد، برش گردونیم. تا زمانی که طرف دوم سرخ بشه، پنیر رو روش بذارید تا کم کم به خوردش بره.
    آخرین ویرایش توسط gha3dak ، چهارشنبه ۰۳ آذر ۸۹ در ۱۲:۵۸. دلیل: ربطي به تالار كشاورزي نداشت

  2. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید ben از ایشان تشکر کرده اند:


  3. Top | #2

    تاریخ عضویت
    اسفند ۱۳۸۸
    چندمین عضو سایت
    131امین
    عنوان کاربر
    کاربر ویژه
    میانگین پست در روز
    0.66
    ارسال
    1,059
    تشکر
    1,974
    تشکر شده 2,081 بار در 694 ارسال

    پیش فرض

    اگه میرفتی ساندویچی بیشتر از عمران برات درآمدزا بودا!

  4. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید {443556}sqr از ایشان تشکر کرده اند:


  5. Top | #3

    تاریخ عضویت
    مرداد ۱۳۸۹
    چندمین عضو سایت
    504امین
    عنوان کاربر
    کاربر عادی
    میانگین پست در روز
    0.97
    محل سکونت
    همه جای ایران سرای من است
    ارسال
    1,412
    تشکر
    374
    تشکر شده 2,016 بار در 780 ارسال

    پیش فرض

    بالاخره شکم صاب مرده رو یه جوری باید سیر کرد دیگه......منم رفتم چیزبرگر یاد گرفتم درست کنم

  6. Top | #4

    تاریخ عضویت
    مهر ۱۳۸۹
    چندمین عضو سایت
    676امین
    عنوان کاربر
    کاربر ویژه
    میانگین پست در روز
    0.44
    ارسال
    621
    تشکر
    3,237
    تشکر شده 2,067 بار در 481 ارسال

    Post

    اووووووه...!!
    این همه کار برای یه ساندویچ؟!!
    یه همبرگر آماده و سرخ شده میخری 2 دقیقه ای حاضر میشه!
    یه پیشنهاد ( هم تنوع میشه هم آسونه)
    نون و پنیر و خیار و گوجه
    نون و پنیر و خیار
    نون و پنیر و گوجه
    نون و پنیر خالی
    ...
    اینم غذای چند روز!!!
    ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش
    بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش

  7. کاربر زیر به خاطر ارسال مفید Kahroba از ایشان تشکر کرده است:


  8. Top | #5

    تاریخ عضویت
    مرداد ۱۳۸۹
    چندمین عضو سایت
    504امین
    عنوان کاربر
    کاربر عادی
    میانگین پست در روز
    0.97
    محل سکونت
    همه جای ایران سرای من است
    ارسال
    1,412
    تشکر
    374
    تشکر شده 2,016 بار در 780 ارسال

    پیش فرض

    سلیقه من از شما کدبانوهای ایرانی بهتره!

  9. Top | #6

    تاریخ عضویت
    مهر ۱۳۸۹
    چندمین عضو سایت
    704امین
    عنوان کاربر
    مديربازنشسته
    میانگین پست در روز
    0.63
    محل سکونت
    تهران
    ارسال
    881
    تشکر
    3,781
    تشکر شده 2,143 بار در 564 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Kamkar نمایش ارسال ها
    سلیقه من از شما کدبانوهای ایرانی بهتره!
    ماشا الله شما یه پا کدبانویی برا خودت

  10. Top | #7

    تاریخ عضویت
    مرداد ۱۳۸۹
    چندمین عضو سایت
    504امین
    عنوان کاربر
    کاربر عادی
    میانگین پست در روز
    0.97
    محل سکونت
    همه جای ایران سرای من است
    ارسال
    1,412
    تشکر
    374
    تشکر شده 2,016 بار در 780 ارسال

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط prince نمایش ارسال ها
    ماشا الله شما یه پا کدبانویی برا خودت
    والا!! اگر میشد خوذم با خودم ازدواج میکردم!!

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به ارسال ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید ارسال های خود را ویرایش کنید
  •  


تمام مسئولیت های هر پست بر عهده نویسنده آن می باشد